Volg ons op Facebook!

Huismerk

Huismerk

Door de meer dan 100 jaar ervaring die 'Theeuwes' heeft als het gaat om voeders heeft u aan het 'Eigen Huismerk' een absoluut topproduct. Inmiddels heeft men het eigen merk al 'breed' ingezet in vele producten voor een groot aantal dieren.
 

Agrarische sector

Voor de agrarische sector wordt bij Theeuwes Mengvoeders in Ulicoten volledig in eigen moderne fabriek generaties lang kwaliteit gewaarborgd en voer geleverd tegen een scherpe prijs. Er worden mengvoeders vervaardigd voor varkens, rundvee, geiten en pluimvee.


Particuliere sector

Voor heel veel dieren bij u thuis kan Theeuwes Dierenspeciaalzaak u voorzien van voer van het Eigen Huismerk. Denk aan voer voor uw vissen, vogels, honden, kippen en nog veel meer. Als u bij ons in de winkel langskomt ziet u naast ons Eigen Huismerk natuurlijk alle belangrijke kwaliteitsmerken voor elke diersoort.

Het eigen Theeuwes Huismerk wordt al enige tijd gemaakt en is populair bij veel van onze klanten. Daarom wordt er steeds gezocht naar nieuwe producten en toepassingen. Hebt u vragen over het Theeuwes Huismerk kom dan naar de winkel of stuur een mail met uw vraag of verzoek.