Volg ons op Facebook!

Vacature Medewerker Dierenspeciaalzaak

Vacature Medewerker Dierenspeciaalzaak 19 uur per week (Baarle Hertog)

3 januari 2022 Jasper Theeuwes
Wij zijn op zoek naar een Medewerker Dierenspeciaalzaak. 19 uur per week (Baarle Hertog) Heb jij affiniteit met dieren? Ben jij een aanpakker, klantvriendelijk en dienstverlenend ingesteld? Én ben je beschikbaar op in ieder geval donderdag, vrijdag en zaterdag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je doet
Als medewerker in onze speciaalzaak hou je vooral bezig met;

  • helpen en adviseren van klanten;
  • laden en lossen van binnengekomen producten/artikelen;
  • magazijnwerkzaamheden;
  • kassa draaien.


Waar
Theeuwes Dierenspeciaalzaak is een onderdeel van Theeuwes mengvoeders in Ulicoten. Theeuwes is een echt familiebedrijf en heeft klant gerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan.
De winkel van 'Theeuwes' in Baarle Hertog (België) heeft een bijzonder groot assortiment aan voer en een uitgebreid aanbod aan accessoires en bijproducten. Onze winkel kent een groot vloeroppervlak en de producten worden ruim en gevarieerd gepresenteerd. Alle mogelijke huisdieren hebben hun plaatsje in de winkel en alle bekende topmerken zijn aanwezig.
 

Wie je bent
Je bent een dierenliefhebber en bent gedreven met de nodige vakkennis hieromtrent. Je stelt je adviserend op en ‘nee’ verkopen staat niet in ons en jouw woordenboek. Je denkt in oplossingen en stelt je dan ook proactief op. Onze klant is koning en jij bent degene die ook dat mee uit kan dragen. Collegialiteit vinden wij belangrijk en het hebben van plezier in je werk is van grote waarde voor ons.  Je bent een aanpakker en ziet het werk en steekt graag je handen uit de mouwen!

 

Je werkdagen zijn donderdag, vrijdag en zaterdag. De donderdag is om de week. Mét de flexibiliteit om in vakanties of vrije dagen van collega’s extra te werken (uiteraard in overleg). De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend. Op zaterdag van 9.00-17.00 uur, de andere dagen van 9.00-17.30 uur.

Wat je krijgt
In eerste instantie een jaarcontract (BE) voor 19 uur per week. Wanneer nodig ben je bereid om meer uren te werken op andere dagen, flexibiliteit is dus een must !  Je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en is ingedeeld in de schaal van onze CAO.

 

Meer weten?
Is jouw interesse gewekt of heb je nog vragen?

Stuur je CV “met foto”en motivatie naar info@theeuwesdierenspeciaalzaak.nl  t.a.v. Jasper Theeuwes 

Tags: Vacature